YouCup handsfree kolfset

€75,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Met de YouCup dubbele kolfset van Youha kan je handsfree kolven en jouw eigen kolf motor gebruiken.

De schilden van YouCup zijn gemaakt van lekker zacht en duurzaam foodgrade silicone en hebben een standaard maat van 24mm. Ze passen perfect in jouw BH zodat je schilden niet hoeft vast te houden. Aangezien de YouCup handsfree schilden onder jouw kleding passen, heb je meer mogelijkheden om te kolven op plekken of gezelschap waar je dat doorgaans niet echt zou doen.

Gekolfde melk vang je op in de YouCup (in jouw BH). Elke Youha YouCup heeft een inhoud van 230ml. Moedermelk loopt dus NIET door een slang zoals bij BtoB.

 

24 mm standaard tunnel (Door siliconen materiaal stroeft de huid op en dus ook geschikt voor 21mm)

Lekvrij en gemakkelijk gieten

Anti-backflowsysteem

BPA-vrij

Inhoud per schild: 230ml 

 

Inhoud verpakking: 2 YouCups, 2 x klepbasis, 4 x ventiel, 2 backflow protectors en 1 x dubbele slang

Gebruiksaanwijzing en ombouw instructies bijgeleverd.

 

Gebruikerstips:

Niet voorover buigen of achterover leunen tijdens gebruik van de YouCups en vermijd overmatige beweging. Dit kan lekkage, verlies van zuigkracht en melk in slangen veroorzaken.

Plaats de YouCup-slang in een 12-uurspositie.

Plaats de YouCup in de juiste positie. BH-pasvorm is cruciaal voor het juiste gebruik van deze schilden. De BH moet de cups rechtop houden; laat de schilden niet glijden, verzakken of kantelen tijdens gebruik.

 

 

| Melissa 02-04-2019 13:13

Ze zijn erg geweldig voor onderweg. Heb zelf maat 19 maar de grote iriteerd niet. Het lukt mij niet om compleet leeg te kolfen en raad wel een andere kolfset aan voor leeg kolfen. Maar het gemak is wel extreem groot. Gister heb ik de afwas gedaan tijdens het kolfen en ik denk dat het op mijn werk wel echt een uitkomst gaat zijn.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »