Where's the Mother? Stories from a Transgender Dad

€24,50
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Hoe is het om zwanger te worden, te bevallen en borstvoeding te geven in een tijd waarin voor de meeste mensen zwangerschap automatisch moederschap betekent terwijl je een transgender man bent?  

Toen Trevor Macdonald besloot om een gezin te stichten, wist hij dat de wereld vragen zou gaan stellen. Als een transgender man in een homoseksuele relatie ging Trevors reis door zwangerschap, bevalling en borstvoeding terwijl hij zijn rol als een trans vader nog moest verkennen - en soms ook verdedigen. Trevor en zijn partner pakken alle vragen aan waar nieuwe ouders mee bekend én onbekend zijn. -Moeten we onze baby moedermelk of kunstvoeding geven? -Moeten we in een ziekenhuis of thuis bevallen? -Hoe kan een man omgaan met genderdysforie terwijl hij vrouwelijke gecodeerde rituelen als de bevalling en borstvoeding doormaakt? -Hoe kan iemand borstvoeding geven nadat hij 'top-surgery' heeft gehad? -Hoe vinden we donormelk om onze eigen bescheiden melkvoorraad aan te vullen?

Gelukkig voor de lezer beantwoord Trevor zijn eigen vragen met gratie en humor. Zijn verhalen vertellen de intieme en soms verrassende realiteit van de transgender ouderschap ervaring. Deze autobiografie verhaalt over een borstvoedende ouder, een transgender man en de vele mooie, ontroerende en moeilijke manieren hoe deze twee identiteiten met elkaar botsen. Waar is de moeder? is een levensbeschrijving als geen ander.

 

Paperback

Engels geschreven

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »