Moedermelk Netwerk BorstkolfWinkel

Verzendkosten

Wij begrijpen dat je jouw product zo snel mogelijk in huis wilt hebben.
Als je op werkdagen voor 16.00 u. je bestelling plaatst en via iDeal, Visa, MasterCard, Maestro, Bancontact of Mister Cash hebt betaald, verzenden wij nog dezelfde dag (mits voorradig).

Op jouw factuur zie je wat het kost om jouw bestelling zo snel mogelijk bij je in huis te hebben.

Onder verzendkosten worden niet alleen portokosten (een postzegel) gerekend maar ook administratie / btw en verwerkings / verpakkingskosten. Helaas kunnen we het niet goedkoper maken.

 

Verzenden in NL boven € 45,- is gratis.

Voor alles wat door de brievenbus past, rekenen we een tarief wat gebaseerd is op het gewicht van jouw bestelling.

Voor standaard snelle pakketpost aan huis binnen NL rekenen we € 5,50

Een bestelling naar een DPD afhaalpunt laten bezorgen kost € 4,50. Dit is goedkoper maar wel langzamer. Je ontvangt een email om je bestelling af te halen.

Tarieven voor anderen landen dan NL worden in de voortgang van de bestelling vertoond.

Op de verhuur van borstkolven gelden altijd volledige verzendkosten.

 

Via Track & Trace kun je jouw bestelling ook volgen. Dit geldt alleen voor pakketpost via een speciale code die je per email ontvangt. Brievenbuspost krijgt geen Track & Trace.

 

Belangrijk:

Controleer je adresgegevens voordat je naar het betaalscherm gaat.

Ben je niet thuis om een pakket in ontvangst te nemen en is bezorging bij de buren ook niet mogelijk? Dan doet DPD hun onze uiterste best om het pakket toch zo snel mogelijk bij je aan te laten komen.

DPD bezorgt je pakket na de eerste bezorgpoging bij de dichtstbijzijnde Pickup parcelshop. Met ruim 1500 Pickup parcelshops in de Benelux, is er altijd een bij jou in de buurt.

 

Wij nemen geen aansprakelijkheid voor foutief ingevulde adresgegevens en retourzendingen omdat het pakket niet leverbaar is. Om een pakket opnieuw op te sturen, brengen we verzendkosten in rekening. 

Bij kreditering van niet leverbare orders verrekenen wij de retourverzendkosten met het kreditbedrag.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je de BorstkolfWinkel blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Manage cookies