Openingstijden

De BorstkolfWinkel webwinkel is 24/7 geopend.

Dat is wel zo handig voor wanneer je niet 1-2-3 de deur uit kunt of wanneer je bijvoorbeeld #nachtouder bent. Gewoon bestellen en wij verwerken en verzenden jouw bestelling dezelfde dag (mits per iDeal of cc betaald). Met medewerking van DPD of Post.nl heb je jouw spulletjes de volgende dag in huis!

 

Stenen winkel en praktijk is op afspraak 5 dagen per week geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.30u tot 16.00u. Maak hier een afspraak om naar de BorstkolfWinkel te komen.

Ons adres is: Textielstraat 2A, 5107NG, DONGEN

 

In het weekend zijn we gesloten omdat we dan onze gezinnen alle aandacht willen geven. In het weekend zijn we telefonisch niet bereikbaar. SMS en WhatApp beantwoorden we alleen van maandag t/m vrijdag gedurende openingsuren.

 

Je bent altijd welkom om jouw bestelling bij ons in de winkel op te halen.

Aangezien we ook lactatiekundige consulten aan huis en op de praktijk doen, is het handig als we weten dat je langs komt. Op die manier hebben we alle tijd om je goed te adviseren of jouw boodschappen bij elkaar te zoeken.

 

Vakantieperiodes

We hebben zelf ook kinderen én kleinkinderen die in de vakantieperiode thuis zijn. We werken in die tijd beperkt. Tijdens vakanties zijn we dan ook niet alle dagen open en doen we géén consulten op de praktijk.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »