Moedermelk Netwerk BorstkolfWinkel

Over MoM&e

MoM&e is afgekort Moedermelk Netwerk, Lactatiekundige praktijk en Borstkolf Winkel.

 

In 2005 bedachten een aantal moeders op het 'Eurolac forum' een plan: Hoe mooi zou het zijn als een moeder met teveel melk haar melk kon doneren aan een andere moeder met te weinig melk.

Stichting Moedermelk Netwerk was geboren en volgde daarmee het advies van de Wereld Gezondheids Organisatie:

  • 1e keuze om 'een baby te voeden is aan de borst van moeder'
  • 2e keuze 'gekolfde melk van moeder'
  • 3e keuze 'donormelk van een andere moeder'
  • laatste optie 'kunstvoeding'

 

Sinds die tijd is de Moedermelk Netwerk databank uitgegroeid naar een besloten Facebook groep met meer dan 1150 moeders die moedermelk onderling delen onder lactatiekundige professionele begeleiding van Lactatiekundige praktijk Moedermelk Netwerk.

De BorstkolfWinkel werd een tijdje later opgezet om stichting Moedermelk Netwerk financieel gezond te houden. Met de opbrengsten van de winkel konden we een website bouwen, de databank beheren en zelfs in 2017 & 2018 samen met de RAI 2 grote voedingsstands beheren waar moeders lekker konden voeden, kolven of een flesje klaar maken. Alle boodschappen die je doet in de BorstkolfWinkel komen ook weer ten goede van jouw en andere mama's via nieuwe handige producten en het beheer van onze Facebookgroepen Kolven & Borstvoeding en Donormelk Aangeboden | Gezocht.

 

Na veel jaren 'Moedermelk Netwerken' en het begeleiden van moeders die voor hun kindjes kolven zijn we uitgegroeid tot de bekendste lactatiekundige praktijk op het gebied van borstkolven. Het is voor ons een grote eer dat mama's zelfs uit Belgie en Noord Holland bij ons langskomen voor advies.

 

Wie wij zijn?

Chella Verhoeven, Lactatiekundige ibclc - websitefröbelaar en Google koningin

Mylusca Bibiana, Shipping Diva en administratief brein

Marianne Ackermans, Administratief Opperhoofd van de oude stempel

Anne van Dis - Punt, websitefröbelaar en marketing specialist

 

Drie van ons hebben kinderen. Chella heeft 5 kinderen die allemaal borstvoeding hebben gehad, Mylusca heeft 2 kinderen die aan de borst gevoedt zijn en Marianne heeft 1 zoon en zelfs al kleinkinderen.

Verder houden we er niet zo van om op de voorgrond te staan. Wil je ons ontmoeten? Kom gezellig langs in Dongen. Koffie en thee staan, volgens Brabantse traditie, altijd klaar!

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je de BorstkolfWinkel blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Manage cookies