Over MoM&e

 

Moedermelk Netwerk is afgekort MoM&e; Lactatiekundige praktijk, Borstkolf Winkel en Databank.

 

In 2005 bedachten een aantal moeders op het 'Eurolac forum' een plan: Hoe mooi zou het zijn als een moeder met teveel melk haar melk kon doneren aan een andere moeder met te weinig melk.

 

Stichting Moedermelk Netwerk was geboren en volgde daarmee het advies van de Wereld Gezondheids Organisatie:

  • 1e keuze om 'een baby te voeden is aan de borst van de moeder'
  • 2e keuze is 'gekolfde melk van moeder'
  • 3e keuze is 'donormelk van een andere moeder'
  • de laatste optie is 'kunstvoeding'

 

Sinds die tijd is de Moedermelk Netwerk databank uitgegroeid naar een besloten Facebook groep met bijna 1200 moeders die moedermelk onderling delen onder lactatiekundige- en professionele begeleiding van onze eigen Lactatiekundige praktijk Moedermelk Netwerk.

 

De BorstkolfWinkel werd een tijdje later opgezet om stichting Moedermelk Netwerk financieel gezond te houden. Met de opbrengsten van de winkel kunnen we onze informatieve website (uit)bouwen, de databank beheren en zelfs in 2017 & 2018 samen met de RAI 2 grote voedingsstands beheren waar moeders lekker konden voeden, kolven of een flesje klaar maken. Alle boodschappen die je doet in de BorstkolfWinkel komen ook weer ten goede van jezelf en andere mama's via nieuwe handige producten en het beheer van onze Facebookgroepen Kolven & Borstvoeding en Donormelk Aangeboden | Gezocht.

 

Na veel jaren 'Moedermelk Netwerken' en het begeleiden van moeders die voor hun kindjes kolven zijn we uitgegroeid tot de bekendste lactatiekundige praktijk op het gebied van borstkolven. Het is voor ons een grote eer dat mama's zelfs uit België en Noord Holland bij ons langskomen voor advies. Je bent altijd welkom en graag horen we vooraf als je langs wilt komen zodat we alle tijd voor je vrij kunnen houden (klik op deze link om af te spreken)

Ons adres is: Textielstraat 2A, 5107NG, DONGEN

 

Wie wij zijn?

Chella Verhoeven; Lactatiekundige ibclc - Websitefröbelaar en Google koningin

Mylusca Bibiana; Shipping Diva en administratief brein

Marianne Ackermans; Administratief Opperhoofd van de oude stempel

Anne van Dis - Punt; Websitefröbelaar en marketing specialist

 

Drie van ons hebben kinderen. Chella heeft 5 kinderen die allemaal borstvoeding hebben gehad, Mylusca heeft 2 kinderen die aan de borst gevoedt zijn en Marianne heeft 1 zoon en zelfs al kleinkinderen. Een hele rugzak vol ervaring dus!

Eigenlijk houden we er niet zo van om op de voorgrond te staan. Wil je ons ontmoeten en persoonlijk van gedachten wisselen? Kom gezellig langs in Dongen; koffie en thee staan, volgens Brabantse traditie, altijd klaar!

Woon je ver van ons vandaan? Telefonisch of via de mail kunnen we je meestal ook snel op weg helpen.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »