Sectio borstschild

Beschikbaarheid: Op voorraad (20)

Met het Horigen 40° gr, liggend borstschild is het mogelijk om in een half liggende en comfortabele houding te kolven zonder melk te verliezen, te knoeien maar is zeker ook geschikt wanneer je zeer pijnlijke tepels hebt.

Na een keizersnede wil je jouw buikspieren zo min mogelijk te belasten. Wanneer je half liggend probeert te kolven loopt met de meest gangbare borstschilden de melk niet goed door. Horigen helpt je met het 40° gr. borstschild; zelfs, relaxed, achterover leunend in de zachte kussens van jouw bed loopt moedermelk makkelijk door naar de fles zodat je in een ontspannen houding de melkproductie op gang kunt brengen.

Ontspanning is erg belangrijk om jouw moedermelk te laten stromen. Tijdens ontspanning laat het lichaam het melkvloeiende hormoon oxytocine los. Het tegengestelde hormoon adrenaline hoort bij spanningen, pijn en houdt de melkstroom tegen.

Een ander voordeel van de Horigen 40° gr. borstschilden is dat ze 'onderdruk' creëren. De wanden van het borstschild raken te tepel en tepelhof niet zodat je minder last zult hebben schuring en tepelkloven.

Horigen volgt met haar technologie de natuurlijke beweging van de babymond; wanneer baby de onderkaak naar beneden brengt, creëert die onderdruk zodat de melk uit de borst stroomt.

 

45° gr. Sectio borstschild

 

Het Horigen Sectio borstschild is te gebruiken met alle Horigen borstkolven en wordt geleverd met ventiel. Slang, fles, flessenstandaard en stofkap zijn niet inbegrepen.

Klik hier voor een volledige sectio kolfset.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »