Moedermelk Netwerk BorstkolfWinkel

Eten voor de Kleintjes

€19,95
* Stukprijs: €0,00 /
Beschikbaarheid: Op voorraad (16)

Hoe leer je kleintjes van 0 tot 4 jaar zelf eten? Het lijkt eenhele opgave maar dat valt best wel mee!

Met deze gloednieuwe uitgave van 'Eten voor de Kleintjes' leer je info over borstvoeding, voedselintroductie na 6 maanden, de Kleintjesmethode, Rapley, bijzondere omstandigheden, eettips, alles over voedingswetenswaardigheden, ontlasting, overgewicht en voedselovergevoeligheid.

Je krijgt antwoorden en tips van Stefan Kleintjes over vragen en problemen. Verder vind je in het boek menusuggesties en recepten.

 

Al met al een erg compleet boek voor vaders, moeders, opvoeders, opa's en oma's om kleintjes van 0 tot 4 jaar zelf te leren eten.

We raden je aan om deze editie aan te schaffen. 'Van borst tot boterham' is niet direct verouderd, maar wel een veel minder compleet boek dan de allernieuwste eerste, tweede, derde, vierde, vijfde of zesde druk van 'Eten voor de kleintjes, kleintjes van 0-4 jaar leren zelf eten'.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je de BorstkolfWinkel blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Manage cookies