Moedermelk Netwerk BorstkolfWinkel

Borstvoeding Alcohol Test: Milkscreen

€8,00
* Stukprijs: €0,00 /
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Borstvoeding en Alcohol drinken? De Moedermelk Milkscreen alcoholtest geeft je 99% zekerheid op de afwezigheid van alcohol in moedermelk tijdens de borstvoeding periode.

Alcohol gaat over in de moedermelk. Dat betekent niet dat een moeder die borstvoeding geeft nooit een glaasje kan drinken. Het duurt gemiddeld 3 uur voor een alcoholconsumptie niet meer in de moedermelk aantoonbaar is. Hoe snel alcohol door je lichaam wordt afgebroken is o.a. afhankelijk van je lichaamsbouw, stofwisselingssnelheid en de aanwezigheid van voedsel in de maag. Door rekening te houden met het moment van alcoholconsumptie en tijdstip van voeden is een alcoholisch drankje op zijn tijd geen bezwaar tijdens de borstvoedingsperiode. Sommige moeders vinden het echter geen prettig idee dat hun kindje mogelijk aan alcohol blootgesteld wordt. Een optie kan zijn om dan helemaal geen alcohol te drinken, maar er is sinds kort ook een andere mogelijkheid: het testen van je moedermelk op alcohol.

 

Milkscreen is een eenvoudig en betrouwbaar thuis te gebruiken test, om de aanwezigheid van alcohol in de moedermelk op te sporen. Milkscreen detecteert de aanwezigheid van alcohol vanaf 0,13 promille (13,1 mg/dL) of hoger in de moedermelk. Met Milkscreen, een alcohol test voor moedermelk, kunnen moeders in 2 minuten zien of haar moedermelk alcohol bevat of niet. Simpelweg een teststrip verzadigen met moedermelk en na twee minuten is het resultaat zichtbaar. Enige kleurverandering op de teststrip na 2 minuten geeft aan of er alcohol aanwezig is vanaf 0,13 promille (13,1 mg/dL) of meer.

Om voor optimale resultaten te zorgen, lees je de testresultaten van Milkscreen exact na 2 minuten na het verzadigen van de teststrips met moedermelk. Het lezen van de testresultaten voor of na de twee minuten kan leiden tot een onjuist resultaat. Uit een klinisch wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de nauwkeurigheid van Milkscreen 99% is. Milkscreen is een consumentenproduct en niet bestemd om te worden gebruikt bij de preventie, diagnose of behandeling van alcohol-intoxicatie of vergiftiging of een andere medisch-gerelateerde aandoeningen bij vrouwen of zogende baby's.

Lees meer over Alcohol en Borstvoeding / Moedermelk op Kenniscentrum Borstvoeding: Proost!!  Alcohol en borstvoeding veilig combineren kán.

 

Inhoud verpakking:

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je de BorstkolfWinkel blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Manage cookies