Moedermelk Netwerk BorstkolfWinkel

De vernieuwde Comfort borstkolf van Philips Avent is strak van design en heeft frisse kleuren.

De elektrische Comfort kolf is compact en makkelijk te bedienen met 4 knoppen. Er is een knop om te schakelen tussen stimulatiefase en afkolffase. Daarnaast kun je kiezen tussen 3 verschillende vacuumsterkten.

Het borstschild van de Avent Comfort kolf is zo ontworpen dat de melk makkelijk in de fles stroomt zonder dat je voorover hoeft te buigen wanneer jouw borsten anatomisch iets omhoog gericht zijn. Het borstschild heeft een standaard maat van 21 mm. en bevat een zacht massage inlegje.

Elektrische borstkolven van Philips Avent hebben een gesloten systeem zodat het onmogelijk is melk in de slang richting de motor te trekken.

De Avent Comfort kolf is verkrijgbaar als handkolf en zowel een enkelzijdige als een dubbelzijdige versie. Elektrische Comfort kolven werken op netstroom en de enkelzijdige kolf is ook met batterijen te gebruiken.

De dubbelzijdige Comfort kolf heeft 2 sterke motoren in de unit. Hierdoor garandeert Avent jou geen vacuumverlies als je dubbelzijdig kolft. Let op: de dubbelzijdige kolf is NIET enkelzijdig te gebruiken.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je de BorstkolfWinkel blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Manage cookies