Moedermelk Netwerk BorstkolfWinkel

Borg Grace + kolfset

€50,00
* Stukprijs: €0,00 /
Beschikbaarheid: Op voorraad (3)

De Horigen Grace elektrische borstkolf en kolfset is het laatste nieuwtje op gebied van borstkolven!

Wij zijn trots deze kolf te mogen introduceren.

 

 

Maak kennis met 3D kolven: het zachte siliconen schild vormt zich tijdens het kolven naar de tepel en tepelhof zoals een baby aan de borst drinkt. Met zachte druk, vacuum en massage kolf je op een ontspannen manier.

Met het 2 fasen systeem schakel je makkelijk over van toeschietreflex opwekken naar de afkolfmodus. In beide modi kan je het vacuum naar wens in 9 stappen aanpassen via het touchscreen.

Grace heeft een ingebouwde oplaadbare lithium batterij voor wanneer je geen toegang tot netstroom hebt. Met de lithium batterij kolf je 1 1/2 uur draadloos.

De Horigen Grace borstkolf heeft een gesloten systeem.

Uitermate geschikt voot tepelmaat 24 mm en kleiner.

BPA vrij.

 

HUREN

Per Dag   €     2,-
Week   €   12,-
1 Maand   €   40,-
2 Maanden   €   70,-
3 Maanden   €  100,-
Na 3 maanden   €  10,- extra per maand
Borgsom

  €   50,-

 

Aan het einde van de huurperiode wordt het verschil van de borg en de totale kosten met elkaar verrekend. Je krijgt daarna dus of geld terug of je betaalt nog een deel bij.

De verhuurset is inclusief de persoonlijke enkele afkolfset met 3D borstschild. Deze set wordt eigendom afkolfset a € 33,50

Je huurt: de motor en draagtas

 

Lees de huurvoorwaarden

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je de BorstkolfWinkel blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Manage cookies