Huur Grace + kolfset

Beschikbaarheid: Op voorraad (2)

De Horigen Grace elektrische borstkolf en 3D kolfset heeft gesloten systeem zodat ze geschikt is om te huren. Je mag de Grace borstkolf bij ons afhalen of op laten sturen.

 

 

Het zachte siliconen 3D schild vormt zich tijdens het kolven naar de tepel en tepelhof zoals een baby aan de borst drinkt. Zachte druk, vacuum en massage zorgt ervoor dat je optimaal gebruik maakt van de melkstroom.

Met het 2 fasen systeem schakel je makkelijk over van toeschietreflex opwekken naar de afkolfmodus. In beide modi kan je het vacuum naar wens in 9 stappen aanpassen via het touchscreen.

Grace heeft een ingebouwde oplaadbare lithium batterij voor wanneer je geen toegang tot netstroom hebt. Met de lithium batterij kolf je 1 1/2 uur draadloos.

De Horigen Grace borstkolf heeft een gesloten systeem.

Uitermate geschikt voot tepelmaat 24 mm en kleiner.

BPA vrij.

 

HUREN

Per Dag   €     2,-
Week   €   12,-
1 Maand   €   40,-
2 Maanden   €   70,-
3 Maanden   €  100,-
Na 3 maanden   €  10,- extra per maand
Borgsom

  €   50,-

 

Aan het einde van de huurperiode wordt het verschil van de borg en de totale kosten met elkaar verrekend. Je krijgt daarna dus of geld terug of je betaalt nog een deel bij.

De verhuurset is inclusief de persoonlijke enkele afkolfset met 3D borstschild. Deze set wordt eigendom afkolfset a € 33,50

Je huurt: de motor en draagtas

 

Lees de huurvoorwaarden

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »