Moedermelk Netwerk BorstkolfWinkel

Borg Chicture + kolfset

€74,50
* Stukprijs: €0,00 /
Beschikbaarheid: Op voorraad (2)

De Horigen Chicture dubbelzijdige elektrische borstkolf en 3D kolfset is ook beschikbaar voor verhuur. Om Chicture te huren hoef je niet bij ons in de buurt te wonen. We doen de 3D kolf gewoon op de post voor je!

 

 

Maak kennis met 3D kolven: het zachte siliconen schild vormt zich tijdens het kolven naar de tepel en tepelhof zoals een baby aan de borst drinkt. Met zachte druk, vacuum en massage kolf je op een ontspannen manier.

De sterke Chicture heeft 2 motoren en het vacuum van de kolf is dus per borst in te stellen. Niet elke borst is hetzelfde en kan verschillende stimulatie nodig hebben.

Met het 2 fasen systeem schakel je makkelijk over van toeschietreflex opwekken naar de afkolfmodus. In beide modi kan je het vacuum naar wens in 9 stappen aanpassen via het touchscreen. Wanneer je klaar bent met dubbelzijdig kolven en per borst nog wilt nakolven, kies je via het touchscreen of je de linker- of rechterborst wilt kolven.

Chicture heeft een ingebouwde oplaadbare lithium batterij voor wanneer je geen toegang tot netstroom hebt. Met de lithium batterij kolf je 1 1/2 uur draadloos.

De Horigen Chicture borstkolf heeft een gesloten systeem.

Uitermate geschikt voor tepelmaat 24 mm en kleiner en natuurlijk BPA vrij.

 

Kies voor een stevig vacuum 2212M (gele model) en voor gematigd vacuum 2212M2

 

HUREN

Per Dag   €     2,-
Week   €   12,-
1 Maand   €   40,-
2 Maanden   €   70,-
3 Maanden   €  100,-
Na 3 maanden   €  10,- extra per maand
Borgsom

  €   74,50

 

Aan het einde van de huurperiode wordt het verschil van de borg en de totale kosten met elkaar verrekend. Je krijgt daarna dus of geld terug of je betaalt nog een deel bij.

De verhuurset is inclusief de persoonlijke dubbele afkolfset met 3D borstschild. Deze set wordt eigendom afkolfset a € 67,-

Je huurt: de motor en draagtas

 

Lees de huurvoorwaarden

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je de BorstkolfWinkel blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Manage cookies