Nieuwtjes op het gebied van Borstvoeding en Kolf

Je geeft geen borstvoeding dus ben je een slechte moeder… ‘In de luren’

Je geeft geen borstvoeding dus ben je een slechte moeder… ‘In de luren’ Ik ben het beu… Heel erg beu: Als je geen borstvoeding geeft dan ben je een slechte moeder.
Als ik weer een dergelijk topic door mn strot geschoven krijg via (social) media kan ik het niet laten. Ik lees het toch terwijl ik dat helemaal niet wil. Iedereen buitelt over elkaar heen. De ene lelijke opmerking over de andere.
Mijn hormonen zijn al lang gezakt. Inhoudelijk reageren op deze hele MommyWar discussie is niet meer mijn ding. Ik zie iets heel anders gebeuren: Panem et circenses (brood en spelen) & Divide et impera (verdeel en heers).

Ons jongste kind wordt 16 dit jaar. We hebben 5 kinderen en ja, allemaal hebben ze borstvoeding gehad. Of het goed lukte? Om heel eerlijk te zeggen, heb ik alleen een tevreden gevoel over borstvoeding bij de jongste van de 5. Die andere 4 keer passen in mijn categorie ‘mislukt’. Nouja, niet gelukt met bijpassend schuldgevoel…

Voedingslounge Negen Maanden Beurs 2018

Voedingslounge Negen Maanden Beurs 2018 Ga je naar de 9 MND beurs met je kindje en wil je borstvoeden, fles geven of kolven? Je bent van harte welkom in een van de 3 voedingslounges op @negenmaandenbeurs! Je mag ook GRATIS naar de Huishoud- & Pasar Colours Beurs!
Wanneer je vragen hebt over de voeding aan jouw kindje dan staan onze lactatiekundigen voor je klaar. Verder kan je bij ons lekker zitten, kletsen en een theetje, water of koffie drinken 'on the house'. Ook geven we ook advies over borstkolven (mocht je daar nog vragen over hebben).

Borstvoedingszaken: de maat van een borstschild en tepelhoedjes

Borstvoedingszaken: de maat van een borstschild en tepelhoedjes De maat van een borstschild en tepelhoedjes: Heb je dat wel eens opgemerkt? Ze komen niet eens overeen...

Geef een mens een te grote of te kleine schoen en ze lopen niet zo lekker. Hetzelfde is t geval met die borstschilden en tepelhoedjes. Wanneer ze niet passen, gaat kolven niet snel, efficiënt, comfortabel en vaak ook pijnlijk.
Hoe zit het nu eigenlijk met de maat van een borstschild en tepelhoedjes?

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »